Tjänster

Skidslipning

Efter att har slipat skidor sedan 1993 är nu skidslipen såld till KW Skidslip, vi tackar alla kunder för de gångna åren och önskar Anders och Jocke lycka till!

Häggströms 2015-11-26 

https://sv-se.facebook.com/kwskidslip 

"KW Skidslip har tagit över stenslipen från Häggströms skidslip, som är känd för att vara en av de kunnigaste och bästa skidsliparna i landet. Stenslipen är av märket Tazzari som även är samma slip som används av de flesta landslagen. Det gör att vi har den enda "riktiga" skidslipen i området.

Namnet KW Skidslip kommer av oss som jobbar i företaget, Kastemyr och Wiig. Båda har en bakgrund som elitsatsande skidåkare. Joakim Kastemyr kommer senast från Team Sportia där han var ansvarig för skidavdelningen. Anders Wiig har varit vallare åt både Vladimir Smirnov och det svenska skidlandslaget.

Vi har ett nära samarbete med Intersport, Birsta City och vi använder dem som inlämningsställe för stenslipning och vallning. Man kan även skicka skidor på bussgods eller lämna direkt till oss, ring före i så fall eftersom vi inte har några fasta tider då vi finns i lokalen. Vi håller till på LV5, i Sundsvall. Vill man nå oss så gör man det på info@kwskidslip.se, Facebook eller via telefon. Jocke 073-03 24 157 Anders 070-53 02 285"

KONTAKTER

HÄGGSTRÖMS
IT - Sport & Fritid
Skäggsta 339
861 94 SÖRÅKER


Henrik Häggström
070-398 43 39
henrik@haggstroms.se

Copyright © 2010 Häggströms IT Sport & Fritid AB | info@haggstroms.se